Skip to content

Had er had

Kirk Cameron, the ”actor defending family, faith and God in new kids’ book” har fået afslag fra samtlige børnebiblioteker på sin anmodning om at få lov til at læse op af sin opbyggelige bog om Adam og Eva, mother and apple pie for børnene. Det er svært at forstå, når man ser billedet af ham med hans seks børn, heraf fire adopterede med den korrekte sorte hudfarve, alle smilende hysterisk.

Fordomsfuld, moi? Men ak, ”his messaging doesn’t align”.

Åbenbart er bibliotekerne nu ikke længere steder, hvor meninger brydes i form af såkaldte ”bø-ger”, men har et ”budskab” dikteret af staten og formidlet af drag queens og andre professionelle ”in a safe space under a queer umbrella”, der må formodes at have til formål at beskytte de uskyldige små imod Helligånden og andet nedfald og fungere som konfirmationsforberedelse til kønsskifteoperationen. ”Every Month Is Pride Month”, and of course Shame Month For Those Unfortunate Enough To Be Heterosexual Or Unrepentant Whities.

”We are really looking at authors that are diverse. Authors of color.”

Og Kirk er ”pro-God”. Gud må virkelig være taknemmelig.

Det er dog ikke fanatisme, der lyser ud af de politisk korrekte bibliotekarers og læreres øjne. Det er frygt.

For de aktuelle magthavere, men også for dem, der må komme efter. Det kapitalistiske system vil nemlig heller ikke have nogen problemer med en Christian Revival og omvendelse af bøsser.

Så længe vi ikke taler om klassebevidsthed og solidaritet. Had er had.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *