Skip to content

Den første time i historie

Vore forfædre var jægere og samlere, mænd og kvinder. Det var sådan, det mammale adfærdsmønster manifesterede sig i en ny art, der aldrig har været så ny, som den selv troede.

Senere opdagede kvinderne, at planter kan spire på møddinger, og deres bag blev bredere. Det skete, at mændene kom hjem med tomme jagttasker, men grød var grød.

Så menneskene blev samlere og samlere. Det mandlige blev transcendent, og det toksisk feminine for en tid holdt i skak.

De første krige handlede om mod og ære. Endnu senere blev magi kunst, så alle kunne blive enige om, hvor formålsløs den var, og damer skrev bøger.

For vore fjerne forfædre var kultur stadig natur, og kongen formælet med gudinden, der var formælet med guden. Men konger har en bagdel, der er endog større end kvindens, de lader ikke andre stjæle.

Hen mod begyndelsen af vor tidsregning var verden blevet helt civiliseret. Men så kom kristendommen, en blanding af en ørkenstammes storhedsvanvid, fortænkt filosofi og uforståelig mystik.

Det var stadig kvindens skyld, at manden skulle spise sit brød i sit ansigts sved. Men nu var der håb forude!

Long-haired preachers come out every night

Try to tell you what’s wrong and what’s right

But when asked how ‘bout something to eat

They will answer in voices so sweet

You will eat, bye and bye

In that glorious land above the sky

Work and pray, live on hay

You’ll get pie in the sky when you die

If you fight hard for children and wife

Try to get something good in this life

You’re a sinner and bad man, they tell

When you die you will sure go to hell.

Alt det har vi naturligvis for længst lagt bag os. I dag er syndere klimasyndere, og the bad men er hvide heteroseksuelle mænd, og har de hustru og børn, er de far right.

Der serveres heller ikke længere tærte i himlen, nu hvor vi har forstået, at vi allerede har fået den. Ikke blot er vi så privilegerede at leve i et demokratisk samfund, vi er hvide, og det må være dunsterne fra de lokummer, vi tømmer, der har gjort os privilegieblinde – det er trods alt ikke alle, der har råd til at være venstreorienterede!

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *