Skip to content

Den tredje time i historie

I 1789 gjorde de rige oprør. Som revolutionens leder Mirabeau udtrykte det: ”Alors un sceptre de fer régira l’univers, soumis à nos caprices, dévoués à nos plaisirs.”

Forældre, der protesterer imod børneprostitution, er domestic terrorists, der bliver arresteret af FBI. De er i hvert fald ikke patrioter, når de ikke støtter ukrainske nazister.

Kristendommen var trods alt en dårlig kopi af en kulturreligion, så vi erstattede den med demokrati og nationalisme. Mændene var stadig et problem, så de rige kællinger sendte dem ud at myrde hinanden og viste dermed, at de kunne klare sig uden dem og havde gjort sig fortjent til deres stemmeret.

They could do it! Der var kommet et nyt refræn på ”Pie in the Sky”.

Oh! we don’t want to lose you but we think you ought to go

For your King and your Country both need you so;

We shall want you and miss you but with all our might and main

We shall cheer you, thank you, kiss you

When you come back again.

They never did. Verden blev for altid forandret, da kvinderne gik ind i politik.

Debatten var røg i køkkenet, der blev vundet ved, at manden gik på værtshus. Fremmede statsoverhoveder var fraskilte ægtemænd.

Trump var dum, og Putin ond. Nu skulle planeten omsider pakkes ind i hyldepapir, og intet offer var for stort, så længe det var de andres.

Proletariatet var som altid kvindeligt. Men nu var det blevet enke.

I Rusland havde man en anden slags revolution, og Churchill advarede mod de jødiske bolsjevikker og var enig med Gandhi i at lovprise Mussolini, selv om de ikke var enige om ret meget andet. Tyskere og indere var trods alt trusler imod det britiske imperium.

Det gik så alligevel på tvangsauktion og blev solgt til USA, making the world safe for imperialism, efter at russerne var sat ud af spillet indtil Putin. Så fik vi alligevel brug for et Stortyskland, der således ligesom i 1941 kunne prale med en Europæisk Union.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *