Skip to content

Kommunister og islamister

”Ten guards and four inmates were killed in a stunning jailbreak triggered by gunmen in armored vehicles opening fire on a Mexican state prison across the border from El Paso, Texas. At least 24 inmates escaped in the chaos.”

Jeg er sikker på, at de nok skal finde en sanctuary city i USA at terrorisere, fjernt fra de hvide kvarterer, hvor de rige bor, der ser import og løsladelse af kriminelle som endnu et effektivt middel til at terrorisere befolkningen. Mexico kan sikkert godt undvære dem, ligesom da Castro eksporterede den cubanske mafia.

De fandt dog hurtigt sammen med den amerikanske, som fik Kennedy valgt. Men selv om han installerede sin bror som justitsminister og støttede en invasion, lykkedes det ikke helt at overbevise cubanerne om, at de levede under et diktatur – det er som bekendt det samme i Rusland og Mellemøsten!

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *