Skip to content

Mission accomplished!

USA sender 31 M1 Abrams-kampvogne til Ukraine.

Reflections on whether the West has crossed any red lines are a thing of the past, since the United States has openly declared its plans of defeating Russia strategically, the Russian Foreign Ministry has told TASS.

Vores regering har i lang tid arbejdet intensivt på at involvere Danmark i en atomkrig. Nu virker det omsider, som om dens anstrengelser skal blive kronet med held.

Tilbage står så blot at evakuere København.

Published inUncategorized

2 Comments

  1. Jan Jan

    The ‘Red Line’ was crossed way back. Lyt til Putins tale fra München i 2008. Lyt hans advarsler fra 2014.

  2. Når Rusland ikke for længst har knust lilleputstaten Ukraine, skyldes det to ting. For det første, at Vestmagterne bevidst trækker krigen i langdrag ved at sende våben – ikke fordi de har nogen effekt, men fordi det involverer dem mere og mere og dermed øger risikoen for en verdenskrig.

    For det andet, fordi Putin tror, han kan føre krigen i de vestlige censurerede medier. Man kan ikke kæmpe effektivt, hvis man er bange for at provokere en modstander, der vil provokere og provokeres.

    Eller hvis man er bange for, at pressen skal rapportere tre dødsfald efter et luftangreb! Det eneste, Goliat får ud af at skåne David, er at give ham storhedsvanvid – hvad ikke er svært, når man har at gøre med en tv-stjerne med et Napoleonskompleks – hvilket i det lange løb blot vil føre til flere tab på begge sider.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *