Skip to content

Dansk bacon

Et-årsdagen for Ruslands angreb nærmer sig: Nu forsøger russiske demokrati­forkæmpere at samle oppositionen. Der findes en simpel, men svimlende generøs gerning, som alt for få af os gør.

Hvorfor skulle danskerne ikke være organdonorer, svin for svineavlerne? Ingen af dem har nogen hjerne.

Published inUncategorized

3 Comments

 1. Jan Jan

  Opposition in Rusland (historisk eller i nutiden) er som intelligens i Danmark en mangelvare.

 2. Nåe, der var da oktoberrevolutionen! Årsagen til, at russerne elsker Putin – i modsætning til diktatoren Biden, som alle amerikanere hader – kunne jo være, at der ikke er så meget at brokke sig over.

  Kan du forestille dig at leve i et land, hvor man ikke bliver arresteret for at sige, at to og to er fire? Hvor det ikke er majoriteten, der er tavs – du ved, de-mo-kra-ti – men fascistiske ekstremister, der får at vide, at de ingen vegne kommer med vold og hærværk, intimidation og censur?

  Selvfølgelig er det da fristende for os at tage ukrainernes parti – vi har jo ikke rigtigt haft nogen nazister at lege med siden 1945! Men alligevel.

  • Jan Jan

   Jeg er ganske enig og kan faktisk ikke helt huske, hvad det var jeg mente. Måske at Rusland traditionelt altid (hvis man ser bort fra revolutionen) har støttet op om deres leder (deres Tsar) på en måde vi ikke helt kender fra Europa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *