Skip to content

4 Comments

  1. Jesper F Jesper F

    Kommer afsløringen til at have konsekvenser for USA, eller er alle for fedtede ind i det?

  2. Det vil nok gå, som det plejer. Der vil rulle nogle hoveder, men de fleste vil sikkert kunne trække sig tilbage til de landsteder, der har købt for skatteydernes penge.

    Denazificeringen vil skride frem stille og roligt, nyhedsmedierne og universiteterne vil skaffe sig af med deres mest yderliggående elementer, underholdningsbranchen vil ikke længere insistere på mindst en lesbisk neger i hvert produkt, og politiet vil begynde at beskytte befolkningen mod politisk korrekte bander. De kristne fundamentalister vil vejre morgenluft, og vi vil se en lind strøm af bøger og film om mother and apple-pie.

    Den grønne omstilling og krigen i Ukraine vil forsætte, men på et stramt budget og uden håbet om at omstille energiproduktionen til hamsterhjul. Nu, hvor komikerparret Biden & Harris er ude af billedet, vil Trump & DeSantis stå for underholdningen.

    Og Politiken vil som sædvanlig ikke opdage, at vi har tabt Anden Verdenskrig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *