Skip to content

The Times They Are A-Changin’

FBI – Bidens Gestapo – er kommet i modvind for at arrestere forældre, der protesterer imod lærere, der voldtager eleverne fysisk og psykisk, og læger, der eksperimenterer på dem. I modsætning til dr. Mengele er der mange, der ikke mener, at man kan gøre drenge til piger ved at lemlæste dem, eller jøder til ariere ved at sprøjte blåt farvestof ind i deres øjne.

Det gør dem kun sterile og blinde. Mon ikke også en del af dem, der i sin tid demonstrerede for fosterdrab og kastrering af børn, i lighed med dem, der opfordrede til politimord og drab på højesteretsdommere, så småt er begyndt at se sig over skulderen?

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *